Hellou! Joululoman alkamisen kunniaksi päätin tehdä eilen joulutorttuja. Haasteena oli löytää oikeanlainen taikina ja hillo kaupasta, ja loppujen lopuksi sellaiset sitten löytyikin. Tortut onnistui paremmin kun olisin osannut kuvitella, joten päätin tulla jakamaan teidän kanssa, miten ne oikein tein :)
Joulutortut (18 kpl)
Pepperidge Farm Puff Pastry -paketti
Luumuhilloa (plum jam/jelly)
Uuni 400°F
Paketissa on kaksi kolminkerroin taiteltua taikinalevyä. Leikkasin levyn kolmeen osaan taitosten kohdalta, ja jokaisen levyn vielä kolmeen osaan neliöiksi.
Sitten vain voitelu ja uuniin noin kymmeneksi minuutiksi.
Vain glögi puuttuu... :D No hyvältä maistui ihan kaakaonkin kanssa. Meillä on tänään edessä taas yksi ajourakka, kun ajetaan tänään Georgiaan host-momin perheen luo joulun viettoon. Oonkin heittänyt läppää näille täällä, että oon todennäkösesti istunut näiden melki 5 kuukauden aikana enemmän autossa verrattuna koko mun aikaisempaan elämään ennen kun tänne tulin :D Välimatkat on tosin niin pitkiä, että toi varmaan pitää aika hyvin paikkaansa, haha. Hyvää viikonloppua kaikille! :)